Lad os gå til Æbelø…

24182574

Vi mødes lørdag d. 27/8 2016 kl. 12.00 på parkeringspladsen ved rundkørslen (Plantcon) for enden af Adelvej i Taulov. Vi fylder bilerne og kører i samlet flok til Jersore (Lindøhoved).

Vi kommer til at gå i vand… alt mellem: fra anklerne til hofterne… Så vær beredt 😉 De første ca. 1,5 km foregår i vand. Vi følger afmærkningspælene forbi Dræet og til Æbelø Holm som er ”den første lille ø” vi kommer til. Den går vi tværs over og fortsætter af den smalle tange ”Brådet” og kommer til selve Æbelø. Vi går øen rundt og går samme vej tilbage som vi kom 🙂

Du kan godt gå barfodet mellem Lindøhoved og Æbelø Holm, men du går på stenbund mellem Æbelø Holm og selve Æbelø. Så husk at tage sko eller sandaler på, der kan tåle vand.

Æbelø er en øde ø. I bedes derfor medbringe en rygsæk med kaffe, lidt sødt, madpakke, drikkelse, affaldspose, godt humør, godt vandrefodtøj, der kan tåle vand, evt. håndklæde og skiftebukser, en sej mor eller veninde, der trænger til en ordentlig en på opleveren eller blot lidt godt selskab 🙂

Tjek vejrudsigten mht. påklædning… På nuværende tidspunkt siger den 20 grader, lidt sol og ingen vind. Ændre det sig til blæst og regn, vil turen blive aflyst af sikkerhedsmæssige grunde. P.S. Turen er på eget ansvar.

Dette er en krævende tur. Det tager ca. en time og gå til og fra øen og et skud vil være at turen er ca. 10-15 km lang i meget varieret terræn.

Vær beredt… Tjek dette link http://www.visitnordfyn.dk/denmark/aebeloe-perlen-over-nordfyn

Håber, at se rigtig mange på en – forhåbentlig – skøn sensommerdag 🙂 Vel mødt 🙂

Bettina & Tuka 🙂
Læs mere, anmod om medlemskab og tilmeld dig turen…

Dette indlæg blev udgivet i "Vandre Banden". Bogmærk permalinket.