Viden… slipper dig fri…

422354-lring-involverer-bde-sind-krop-og-nd--For mig har det været meget vigtigt at få en masse viden om mine sygdomme (depression og angst).

Jeg har været rigtig god til at dunke mig selv oven i hovedet, over nogle af de ting, som det viste sig at være symptomer fra sygdommen.

Ting… som jeg ikke kunne gøre for… Jeg troede, det var mig, som ikke var noget værd… (vidste ikke, at sygdommen fjerner alt, hvad der hedder selvværd og selvtillid).

Jeg troede, at jeg var doven og bare skulle tage mig sammen… (vidste ikke, at sygdommen fjerner alt initiativ og energi).

Følte mig som et dårligt menneske, kone, mor, veninde, datter osv… Jeg som havde alt… Dejlig mand, skønne døtre, fantastiske veninder/venner og mor, bor dejligt, havde det økonomisk godt… Tænk, at jeg ikke kunne være glad, tilfreds, taknemmelig og have lyst til livet… (vidste ikke, at sygdommen fjerner alt, hvad der hedder lyst).

Med den viden som jeg fik fra foredrag, bøger, nettet, ligesindede osv. fik jeg efterhånden skilt fårene fra bukkene… Det var så befriende at kunne skille mig fra sygdommen.

Jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme 🙂

Så tjek derfor kalenderen for arrangementer. Der sker så meget spændende og oplysende… God fornøjelse 🙂

Screenshot_2016-04-03-13-56-17

Klik på de små blå firkanter og scroll lidt ned… så kan du se små appetizers… som du igen kan klikke på for mere info…

Screenshot_2016-04-03-14-06-18

Eksempler på foredrag, som afholdes i næste uge…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Angst, Depression, Fakta om depression/angst, Uncategorized. Bogmærk permalinket.